woensdag 25 januari 2012

2012 voor dommies, de angst voorbij - Gratis e-book!

(Want to Know) Onlangs, half November, besloot een groep mensen om gezamenlijk informatie te publiceren, over dit jaar, 2012, het nieuwe, magische jaar én de grote veranderingen, die in volle gang zijn. Het jaar 2012 is daadwerkelijk ‘magisch’, want er zijn een hele boel veranderingen aan de gang, die voor veel mensen angstwekkend zijn. Fundamentele waarden worden afgebroken, zo lijkt het.


Veel mensen zijn ontdaan door deze nieuwe tijd en zoeken naar de achtergronden van deze grote omwentelingen. De fundamentele veranderingen, zoals we die bijvoorbeeld op het sociaal-economische vlak zien, zijn ‘slechts’ een teken aan de wand van deze nieuwe tijd.


Het virtuele boek geeft je informatie, op basis waarvan je je vooral minder ‘angstig’ zult voelen, want als je met elkáár datzelfde gevoel hebt, in hetzelfde schuitje zit, is dat tóch wat anders, dan dat je er alleen voor staat, je heel eenzaam in dit proces lijkt te staan. Alle artikelen geven je handige links naar websites, artikelen en informatie, die je nóg meer zullen doen weten van de immense veranderingen die om ons heen en in ons plaatsvinden.


De groep


De mensen die bij elkaar zijn gekomen om dit e-boek samen te stellen, hebben allemaal hun eigen disciplines en waren en zijn, heel gemotiveerd deze informatie te verspreiden. Dit is die groep:


• Dr. ir. Coen Vermeeren, hoofd van het Studium Generale van de TU-Delft.


• Peter Toonen, eigentijds auteur en 'Maya'-kenner, schrijver van veel boeken over de Maya’s en 2012, met een prachtig verhaal over de daadwerkelijke relatie tot 2012 en de Maya-kalender, die afloopt dit jaar. Het artikel zet onze Aarde weer waar die thuishoort, in een Universele 'setting'.


• Dr. Johan Oldenkamp, auteur en coach. Publiceert met regelmaat over deze tijd en het sterk veranderende tijdsbeeld.


• Drs. Janet Ossebaard, graancirkelexpert, schreef een bijzonder indrukwekkend verhaal, een documentaire bijna, over de ontwikkeling van de graanformaties, de afgelopen jaren. De verrassende conclusie van haar verhaal is onontkoombaar!


• Jacques de Leeuw, verklaart ontwikkelingen in de financiële wereld op een hele andere manier dan de media dat doen. De keuze om de opstandelingen in Libië te 'helpen' heeft voor Jacques bijvoorbeeld ook een bijzondere achtergrond in het geldwezen, dan dat jou dit tot nu toe is verteld in de main-stream-media.


• Cindy Kuiper schreef een indringend verhaal over de mensen die onze nieuwe wereld vorm gaan geven, mensen die we feitelijk té weinig zien staan. Mede door het hol-en-vlieg-systeem dat we hebben ontwikkeld. En dan hebben we het natuurlijk over. Kinderen! Onze toekomst ligt bij hen, reden hen serieus te nemen.


• Guido Jonkers, oprichter van wanttoknow.nl/.be en schreef een artikel over het einde van de ontkrachting van de mensheid.


We willen je vragen het boek te verspreiden, het door te sturen naar je vrienden, familie, collega's, iedereen waarvan je wéét dat hij of zij in aanmerking komt om zich verder te verdiepen in de magie van de tijd waarin we leven. Meer wéten over deze tijd zorgt voor minder onbekendheid, en natuurlijk ken je ook het spreekwoord: 'Gedeelde vreugde is dubbele vreugde'! Namens deze groep wens ik je veel genoegen met het lezen van deze informatie, die hopelijk bij mag dragen aan een algemeen gevoel van 'eenheid'!


Bron:


www.wanttoknow.nl


Published with Blogger-droid v2.0.3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten